Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Szukam więc jakiegoś hobby, które zapewni mi codzienną dawkę światła słonecznego na świeżym powietrzu i najlepiej jakiś rodzaj ćwiczeń. Problem polega na tym, że nie mam zbyt dużo pieniędzy do ...
Jak znaleźć hobby? Jestem zdrowiejącym uzależnionym, a moje życie od wielu lat pochłania to samo. Staram się być zajęty i zdaję sobie sprawę, że NIE mam hobby. Porady wciąż mówią „znajdź ...
Gracie czasami w różne gry online? z jakich serwisów zazwyczaj korzystacie? ja ostatnio znalazłem a właściwie kolega się podzielił znaleziskiem ...
Taka mała historia. Mam 15 m i naprawdę zainteresowałem się siatkówką i po pewnym czasie myślenia o tym w końcu zdecydowałem się naprawdę grać w siatkówkę, mimo że mam małe doświadczenie w tym ...
Cześć chłopaki, Przez lata miałem kilka hobby (nauka języka, szermierka, czytanie itp.), ale nigdy nie potrafiłem się ich trzymać. Myślę, że moim głównym problemem są zbyt wysokie oczekiwania. ...
Hej wszystkim, naprawdę chciałbym zacząć malować. Rozumiem, że może to być dość drogie. Poza tym nie jestem dobrym malarzem, ale chciałbym nauczyć się kilku wskazówek, jak malować rzeczy. Czy są ...
Soy un aficionado bastante ocasional, pero he estado viendo el Abierto de Australia y tengo una pregunta sobre el sistema de desafíos. ¿No es un poco redundante la parte en la que los jugadores ...
Hurtowa WYPRZEDAŻ orginalnych telefonów Samsung GALAXY S 4 Wymiary: 136,6 x 69.8 x 7.9 mm Waga: 130 g Ekran dotykowy: Tak Klawiatura Qwerty: Nie Klawiatura numeryczna: Nie Pasma pracy: ...
Hej ludzie, Przepraszam, jeśli jest to w jakikolwiek sposób nieodpowiednie - sprawdziłem wiki i linki na pasku bocznym, ale wydaje się, że przewodniki są przeznaczone dla początkujących, którzy ...
Online Radio (również Net Radio, Live Radio, Webcasting Radio, Electronic Radio i IP Radio) to internetowy system cyfrowej dystrybucji dźwięku transmitowany przez Internet. Transmisja przez Internet ...
Witam
Witam, pozdrawiam gorąco wszystkie gorące kobietki z tilburga, która ma ochotę na napalonego kochanka ... Hmmm
Na stronie obiadowe-przepisy.blogspot.com/ znajdziecie super przepisy na obiad i kolację. Polecam!
Najnowsze filmy online można znaleźć na stronie najnowsze24.blogspot.com/ Filmy vod, dobry film. Polecam!
Halooo jest tu ktooooo? Szukam miłej Pani co by chciała po bajerzyć..
Spotkam się z paniom za kasę wiencej priv
Długi dzień w biurze, a my staramy się przyspieszyć z kilkoma ciekawostkami i zastanawiamy się, czy ktoś ma jakieś niejasne, których moglibyśmy użyć! Wśród tych, które mieliśmy są -Którzy z 5 ...
Cześć, Więc po prostu odwiedziłem moją babcię, która mieszka samotnie i zdałem sobie sprawę, jak bardzo jest znudzona i samotna. Jest fizycznie ograniczona z powodu reumatyzmu i innych chorób. ...
Biorę lekcje tenisa od czterech lat i ogólnie uwielbiam ten trening. Bardzo się poprawiłem i mam za to trenerów, którym mogę podziękować. Przy okazji zawsze biorę lekcje grupowe. Problem polega na ...
Przez lata postrzegałem Nadala jako brutala, grindowca i ogólnie nielubianego gracza. Ale po przeczytaniu jego książki Rafa, a także po obejrzeniu kilku wywiadów z nim, zacząłem go bardziej doceniać. ...
Cześć wszystkim, Grałem w badmintona jako moje hobby, kiedy byłem młodszy. Nie grając w nią od ponad 10 lat, chcę wrócić do mojego hobby. Szukam kumpli/grupy do badmintona, z którymi możemy co ...
Ludzie mnie o to pytają, a ja nie wiem, co powiedzieć. Tak, rozumiem, dlaczego uważają, że to nudne, ale baseball zawsze mnie trzymał. Może to dlatego, że oglądałem to dorastając z moim ojcem. Może ...
Mój jest: Na HOF jest kij, którego nie ma z powodu uderzenia. Czyj nietoperz i dlaczego? Odpowiedź - z zaufanej Wikipedii - Blomberg był pierwszym ważnym graczem, który rozegrał mecz jako ...
Rozmawiałem ostatnio z moim wujem i dorzucaliśmy pytania do odpowiedzi i zapytałem go, jakie ma hobby. Powiedział mi, że lubi wyszukiwać wiadomości o biznesie i rozmawiać z przyjaciółmi... także o ...
Chcę tylko powiedzieć, że pływanie było najlepszym „hobby”, jakie zaszczepili we mnie moi rodzice. W ciągu ostatnich kilku lat czuję, że zahamował mnie (w pewnym stopniu) niepokój społeczny i brak ...
Witajcie wszyscy, często bardzo nowi pływanie, często jeździłem z przerwami jako dziecko, a teraz zdaję sobie sprawę, że może to być świetne narzędzie do fitnessu, ponieważ nie uderza w stawy, a może ...
Jest tak wiele różnych bejsbolowych pudełek hobbystycznych. Jakieś zalecenia dotyczące zakupu? Zwykle kupuję hokej tak poza moim żywiołem. Poniżej 200 dolarów. Dziękuję!
Od prawie roku gram w piłkę nożną może 3-4 razy w tygodniu. Mam tonę lepiej. Grałem w gimnazjum i trochę wcześniej (jak w prawdziwym zespole). Ale nigdy w liceum, bo biegałem na torze i przełajach. I ...
Cześć wszystkim. Uwielbiam karty baseballowe i kolekcjonowanie kart, ale trudno mi zrównoważyć częstotliwość, kiedy kupuję karty i ile wydaję. Mam budżet studencki, więc nie jest tak, że mogę ...
pvl napisał: Czy na forum są osoby, które do pracy dojeżdżąją za pomocą hulajnogi elektrycznej? Czy warto jest Waszym zdaniem kupić sobie takie urządzenie? Jak na razie jeżdżę rowerem. Pracę mam ...
Hej wszyscy, naprawdę chciałbym zacząć malować, rozumiem, że może to być dość drogie, a także nie jestem dobrym malarzem, ale chciałbym nauczyć się małych wskazówek, jak malować rzeczy. Czy są jakieś ...
Przyjeżdżający tu student. Biorąc pod uwagę, że NYU nie ma kortów tenisowych, zastanawiam się, czy powinienem zabrać rakietę do gry w tenisa w wolnym czasie. Czy są ludzie, którzy grają i nie są ...
Automaty do gry wśród graczy amerykańskich, brytyjskich i międzynarodowych. Osobiście też je podziwiam. Wystarczy odwiedzić bk-vulkan.xyz/pl/bonuses Jestem pewien, że Ci się spodoba. Dziękuję za uwagę
Będę więc szczery, kiedy byłem dzieckiem, dorastałem wśród fanów baseballu, ale to nigdy nie było moją sprawą, nie byłem wystarczająco świadomy jak na małą ligę i byłem kiepski w sporcie, ponieważ ...
Witam, czy ktoś wie, jak dostać się do jakiejś ligi niedzielnej lub takiej tutaj w aglomeracji? Czy jest jakaś tablica ogłoszeń, czy trzeba mieć przyjaciół, aby dostać się do drużyny? Nie mogłem ...
Dużo eksperymentowałem z różnymi naprężeniami strun z moim istniejącym zestawem - Wilson RF97A naciągniętym z Solinco Hyper-G 16 przy 55 lbs (25 kg) i absolutnie kocham ten zestaw. Próbowałem ...
Cześć! Jestem z Turcji. Zastanawiałem się, czy grasz w piłkę jako hobby? Czytałem, że były kluby piłkarskie, w których ludzie dołączali do lig itp., ale nie mogłem znaleźć szczegółowych ...
Zawsze chciałem wrócić do gry w tenisa. Grałem jako dziecko przez około rok i kochałem to, ale rodzice dużo się przeprowadzali i trudno było to utrzymać. Nadal śledziłem ten sport jako widz, ale ...
Niedawno poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną i byłem gotów odpowiedzieć na wszystkie pytania, które przeczytałem, a które zadała firma. Nagle zapytali mnie, jakie mam hobby. Wystarczy powiedzieć - ...
Studiuję na HND w informatyce. Mój nauczyciel powiedział mi, żebym dodał jakieś hobby, zainteresowania, zajęcia i tak dalej. problem polega na tym, że jestem zamknięty w nienawiści, a hobby i ...
W najbliższym czasie nie będę mógł pracować, więc mam dużo czasu. Jakie są fajne hobby dla kogoś, kto nie może chodzić? Moim głównym hobby przed kontuzjami były taniec, joga i ogrodnictwo, czego ...
Jak bukmacherzy ustalają kursy na wydarzenie? Przy obliczaniu linii bierze się pod uwagę wiele kryteriów i wskaźników, ale jedną z najważniejszych ról odgrywają tutaj statystyki drużyn i zawodników. ...
Hej witam, szukam miłej pani do sex spotkań, do zwykłych wypadów do wszystkiego! mam 24 lata ale mogę poznać również starsza Kobietę. Pozdrawiam
Poznam Tu Panią w celu realnego spotkania się we dwoje ?
Witam Mam nietypowe pytanie... Czy ktoś z was zna jakieś ciche i spokojne miejsca w okolicach Bredy i Tilburga w których można bez stresu zrobić nagą sesję zdjęciową? Nic nie mogę znaleźć a mam ...
Dobry. Jakas pani ma ochote na szalona noc ? Spacer po plazy .. i wiele innych niespodzoanek bardzo luzny nastroj ...Priv . Do godziny wyjezdzam.
CO ROBICIE W WOLNYCH CHWILACH?JAK POLSCY EMIGRANCI ROZWIJAJA SWOJE TALENTY? PISZCIE!
Atrakcje w Bredzie
Siema wszystkim ma ktoś do sprzedania igly o strzykawki ?? Lub czy w polskich sklepach w rosendalu można kupić takie rzeczy ?? Pisać na priv 5!
Dzien dobry! ️ Musze sie podzielic bo sama jestem zachwycona i nie lubie trzymac informacji tylko dla siebie. Niewazne czy jesteście wierzącymi czy nie, każdy w obecnych czasach potrzebuje wsparcia ...
Wyliże cipke...
Planuje kupienie mieszkania w Warszawie. Zastanawiam sie jakie dzielnice mozecie polecić w tym miescie?
Siemanko czy wie ktoś gdzie są jakiś polskie szkółki sztuk walk
Witam serdecznie, chciałem zapytać morsów gdzie morsujecie w Holandii ? Mieszkam w okolicach Nijmegen i szukam jakiegoś bezpieczniejszego miejsca z lepszą jakością wody. Pozdrawiam
Mam pytanko . Wie ktos ile kosztuje miejsce na mala lodke na przystani okolice Rotterdamu
Poznam Panie 35+ z noord brabant. Do wspólnego spędzania czasu. Więcej w wiadomości prywatnej.
chciałbym skoczyć ze spadochronem ktoś mi coś poleci
Od kiedy pamiętam to bawię się w rysowanie, nawet chodziłam na 3 letni kurs rysunku odręcznego. Na tej str znajdziecie kilka moich prac : cczarnarozaa.deviantart.com/ A może ktoś chciałby jakiś ...