Bliżej nas
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Nurkowanie. Islandia, Norwegia, Holandia, Niemcy, Belgia... szukam osób z podobnym zainteresowaniem .
m.facebook.cmom/MrZ.History.Hunters Dla wszystkich lubiących się ruszyć z domu ...
Poznam osoby ktore interesuja sie mozyka elektryczna ;D w sensie dj holenderskimi hardwell,tiesto,armin van buuren itd ;D mieszkam przy granicy z Holandia ;D chetnie popisze o wspolnym ...
Bede wdzieczna za jakakolwiek informajce..Gdzie w Maassluis lub okolice jest np klub w ktorym sa zajecia zumby( inne style taneczne)...?kocham taniec----dlatego pytam
Witam jak w temacie szukam osob ktotecposiafaja lub korzystali juz z lotow balonem w Holandi
Witam, chciałbym zapytać czy są w Holandii fani snowboardu? Jeśli tak to gdzie warto pojechać? Dzisiaj wybieram się do SnowWorld w landgraf. Był tam ktoś z Was? Jakie wrażenia?
Witam , jak w temacie widac jestem zapalencem na ostra jazde na rowerze górskim po najtrudniejszym terenie a nie po ścieżkach rowerowych bo to po prostu nudne. Link dla idei jak to mniej wiecej ...
Witam czy pływa ktoś na kite z Rotterdamu bądź okolic??
Witam, Od niedawna zaczelam bawic sie w Tworzenie dziel artystycznych i nawet zaczynam zbierac zamowienia. MOze ktos z Was rowniez bylby zainteresowany biore od 20e ( w zaleznosci od rozmiaru i ...
Witam wszystkich spragnionych swiezego powietrza i aktywnosci. ..czy mysleliscie o tym, zeby pograc w frisbee ultimate? Jest to sport, ktory zdobywa coraz wieksza popularnosc. Nie wymaga duzo ...
Witam . POSZUKUJE ludzi kreatywnych, chetnych do wziecia udzialu w prrojekcie HAPPENING -TARGI SZTUKI POLSKIEJ w Antwerpii. . Robisz cos kreatywnego? -malujesz ,rysujesz ,zajmujesz sie ...
Jedzie może ktoś na imprezę do den haag
Siema moze jakas ustawka na weekend?? Narazie smigamy w 3 motocykle, moze ktos jest chetny dolaczyc??
Zapraszamy na kursy nurkowania organizowane w języku polskim przez polskiego instruktora dla Polaków w Brukseli. Do kursów zapewniamy materiały szkoleniowe w języku polskim. Kursy będą odbywać się ...
mam takie cos do sprzedania.. pozdrawiam. Pani admin nie kasuje prosze, bo miala mi pomoc inaczej..obiecalas Mamo! i zapomnialas, to sobie tu wkleje ...
Witam wszystkich, Moje hobby to ogrod, rosliny doniczkowe. Ostatnio poszukiwalam rosliny coleus forskohlli, Ma wiele wlasciwoci medycznych. Znalazlam taka informacje na forum ogrodniczym ze w ...
interesuje sie ktos inwestowaniem?
Witam Mam pytanie, czy są jakieś okresy kiedy nie wolno łowić ryb na robaki ? Ludzie różnie mówią i stąd moje pytanko.Pozdrawiam.
Są tu jacyś producenci elektroniki (w sensie muzycznym) lub Dj'e/live setowcy?? Ja pracuję na Abletonie z wtyczkami Native Instruments. Do kontroli używam Djm 800, akai apc40 i novation ...
Czy są tu jacyś zapaleni Squashowcy? Ja osobiście grywam dwa razy w tygodniu w Miller Sports w Zaandam.
Wymiana doświadczeń,kontakt z zainteresowanymi tematem.
Witam, może ktoś zna przepisy dotyczące posiadania w Holandii broni sportowej kaliber 4,5 mm o mocy do 17 jula zasilanej gazem CO2.
Niedawno zakupiłem karte wędkarską na wody Holandii byłem w kilku miejscach lecz nic nie złapałem Zna ktoś jakieś sprawdzone miejsca z Okolicach Groningen I Haren? Słyszałem ze można złapać ladne ...
Może Wam się spodoba[video type=break][/video] Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi to wytłumaczę: Wpisujemy jakieś słowo np: Holandia, a następny gracz ma za zadanie dopisać jakiś wyraz, ...
Ja gram ale w MMO RPG online
Witam jak w temacie szukam kogoś kto potrafi zrobić dobrze tatoo, i ma pewne ręce, eindhoven i okolice motyw ma być na plecach. Ważne jeśli nie potrafisz to nie zawracaj głowy szczegóły na priv.
A czy sa w Holandii jakies freaki grajace w RPG ? Role playing games, czyli tzw gry fabularne. Oczywiscie nie chodzi mi o gry komputerowe lecz klasyczne "pen & paper". Dajcie ...
Wybiera się ktoś?
Proponuje aby porozmawiac o swoich zwierzakach ; psach, kotach ,koniach, wezach , ptakach , pajakach itd uwazam , ze to bardzo ciekawy i rozlegly temat. Na poczatek sprobuje obalic mit jaki panuje ...
Jak sądzicie co zmieniłoby upowszechnienie w Polsce dostepu do broni palnej. Czy spadłaby przestępczość? Czy zwiększyło by się bezpieczeństwo na ulicach? A moze wprost przeciwnie? Przede ...
Polecam gierkę ekonomiczną.W gierce tej możesz zostać mafiozem albo biznesmenem i rozwijać swój biznes.Nie bez przeszkód.jak masz głowe do kombinatorstwa albo interesów to polecam.Na chacie gry jest ...
Piatek 15-01 Amsterdam Melkweg , ktos sie wybiera?
Umieszczam ten wycinek z bloga scorpiona(pozdrawiam) w zwiazku z tak chetnie cytowanymi tutaj pseudofilozofiami n/w przez uczuciowo...hmmm zyciowo doswiadczone nasto...dwudziesto latki na naszym ...
witam.poszukuje ludzi,ktorzy zajmowali sie wspinaczka sciankowa i skalki w polscie i kontynuja to takze w holandii.najlepiej z okolic amsterku.pozdrawiam Damian
Teraz może troszkę mniej kupuję płyt ale kiedyś potrafiłem zostawiać połowę wypłaty w sklepach z płytami. Kocham muzykę. Ogólnie wszystkim mówię , że słucham rocka ale tak naprawdę rządzą się u ...
a co wy na to jezeli ktos uzywa dwoch profili z roznymi zdjeciami i danymi ???? w sumie nic sie nie stalo a jaka jest wasza opinia na ten temat????