Oj rodacy rodacy
szkoda nawet reagowac na wsze plytkie opinie na takie tematy.
Myslalem ze znacie sie lepiej z naszych "gozpodarzy"
Poswiece sie i zaczne walke z gory przegrana walke z "wiatrakami"
Popierwsze Napisalem to po to zeby kazdy ktory wogole nie rozumie Holenderskiego i niewiie co tu sie dzieje zeby byl swiadomy co sie w wiadomisciach i kazdych innych Mediach dzieje
Po drugie,nie wiem jakie masz tu towazystwa? ja ci opisuje jak Holendrzy rozmawiaja po miedzy sobe bez obecnosci Polaka w Poblizu, bo uwiez mi ze czesto jest o tym rozmawiane ,nie tylko o polakach ale wogole obcokrajowcach
Po trzecie uwazam jako "Goscie" powinnismy sie tutaj grzecznie zachowywac i niyby Jakim prawem mielismy by oceniac Holendrow w Domu hahaha jak sie nie podoba to nara nikt tu nikogo nie trzyma
"swiat na Glowie" masakra
To co Kolego? sadzisz ze to poprawia raczej ich ogolna opinie o nas????
laat me toch niet lachen man
Wiekrzosc Tutejszych nie zna nawet roznicy pomiedzy Polska A Rosjia,
a to co slysza i widza w Gazetach krztalci niestety ich zdanie o nas jako NAROD.
Bewust of onbewust al w jakims tam stopien ma na to wplyw
Dziwie sie rowniez ze te twoje zdanie nie jest tylko twoje, ale jest wspierane przez wiecej ludzi
ja sie tylko zastanawiam czy ja sie z ksiezyca wziolem??
Czy moze nie zyjemy w tym samym kraju?
bo juz glupjeje
A moze nic nikogo tu nic nie opchodzi bo jak tylko swoja kase zarobisz to sobie pojedziesz i dowidzenia, dlatego pewnie masz wszystko w dupie co tu o nas sadza!!
Podejzewam prawdopodobnie ze malo co ludzi to zrozumie
ale daje wam mozliwosc zobaczenia za kulisami(niewiem inaczej jak to opisac)
Dodadkowo nikogo nie oceniam ja ztwierdzilem fakt
Czujac sie tu Obywatelem holenderskim dbam jak moge o opinie swoja i Polakow w ogole
Nie przyjechalem tu z celow ekonomicznych i moze to jest to
mozliwe ze jest to naiwne ale wiem ze walcze o dopbra sprawe kolego
pozdr.
Patboy