od86
44 minut temu
W Niepołomicach jest miejsce, gdzie zajmują się ortopedią
Możecie polecić dobrego ortopedę w Niepołomicach? Będę i chciałabym skonsultowac starą kontuzję
od86
44 minut temu
W Niepołomicach jest miejsce, gdzie zajmują się ortopedią
Cześć dziewczyny! Stoję przed dylematem czy kupować za jakiś czas wspólne mieszkanie z przyszłym mężem (teraz mieszkam u niego) czy kupić swoje na inwestycje. ...
Szukam ciekawego pomysłu na prezent dla koleżanki. Dodam, ze jst obcokrajowcem i chciałabym aby było to coś związanego z polską Jakieś pomysły?
od86
2 godziny temu
Tradycyjne kryształowe kieliszki do wódki lub likieru (np. ze wzorami), haftowany obrus na święta, serwetki robione na szydełku (do koszyka na Wielkanoc), ...
Moim obecnym hobby jest upcykling, uważam to za trudniejsze i droższe niż się spodziewałem (przynajmniej dobrze wykonywać pracę), ale lubię to uważność, uczy ...
Manishimwe Anysie
2 dni temu
Niedawno zacząłem grać i obecnie staram się poprawić swoje umiejętności, grając w wersję demonstracyjną Chicken Road. Więcej o wersji demonstracyjnej Chicken ...
Mam prośbę, jeśli ktoś mógłby wesprzeć lub tylko udostepnić byłbym bardzo wdzięczny. Każda pomoc się liczy. zrzutka.pl/8hhgd7
wellos
3 dni temu
Wszystko, co wiąże się z zarabianiem pieniędzy w grach typu crash, jest bardziej odpowiednie dla tych, którzy lubią ryzyko i dreszczyk emocji. Ogólnie rzecz ...
Witajcie forumowicze! Czy ktoś z Was interesuje się grami typu crash? Bardzo interesuje mnie rozgrywka w te gry i chciałbym najpierw zagrać w wersję ...
Manishimwe Anysie
4 dni temu
wellos napisał: Witajcie forumowicze! Czy ktoś z Was interesuje się grami typu crash? Bardzo interesuje mnie rozgrywka w te gry i chciałbym najpierw zagrać w ...
Czy diagnoza psychologiczna pomoże przy zaburzeniach lękowych? Czy warto jest się wybrać przed psychoterapią?
Natalia Verka
7 dni temu
Zdecydowanie może. Czasem te objawy lękowe są tylko jednym elementem większej całości, a bez dokładnego zbadania trudno to uchwycić. Diagnoza może pomóc ...
| MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
31 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
|
|
|||||