Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
i tak powinno być! to ja wcisnę jakąś krótką mini, ,bluzeczkę przed pępek z cekinami i białe kozaczki! i co by było po Polsku to na szybkości zrobię sobie różowe pasemko na głowie i całość spryskam brokatem
nie no przestańmy bo wyobraziłam to sobie i aż się przestraszyłam
Bziku hahahah ty podobno nie udzielasz sie na forum hehehe kiedy bedziesz znowu w rotku trza sie znowu spotkac Bo do zlotu to daleko ejszcze moze nawet do neigo nie dojść
Hehe..to byl joke ...Tak odbiegajac od tematu;BMW jest autem dla pasjonatów dbajacych o szczególy...Niestety polskie czapeczki i paski psuja wizerunek marki,ale nic na to nie poradzimy
Na zlot jestem gotów.......
BZIKU72 napisał: Hehe..to byl joke ...Tak odbiegajac od tematu;BMW jest autem dla pasjonatów dbajacych o szczególy...Niestety polskie czapeczki i paski psuja wizerunek marki,ale nic na to nie poradzimy
Na zlot jestem gotów.......
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.